Banner
 • 300+
  klanten

  Postex is in gebruik bij meer dan 300 klanten in verschillende branches.

 • 25%+
  besparing

  Klanten realiseren binnen 24 maanden een kostenbesparing van 25% of meer.

 • 1 miljard +
  euro

  Meer dan 1 miljard euro aan betaalverzoeken worden per jaar via Postex verstuurd.

 • 9.2

  9.2 Klanten beoordelen de dienstverlening van Postex gemiddeld met een 9,2.

Postex is een Nederlands technologiebedrijf en de ontwikkelaar van het cloudplatform voor het automatiseren van klantcommunicatie. Ons platform regisseert intelligente klantcommunicatie die aansluit bij de actuele en gevalideerde communicatievoorkeur van de klant. Meer dan 300 bedrijven & (semi) overheidsorganisaties gebruiken ons platform om klantcommunicatie te automatiseren, zelfservice te stimuleren en online betaalmogelijkheden aan te bieden.

Recente awards

 • Deloitte Technology Fast 50 2020
 • Deloitte fast 50 2021
 • FT1000 2022

Postex is een maatschappelijk betrokken organisatie. De medewerkers van Postex zijn ervan overtuigd dat aandacht en behulpzaamheid, in welke mate dan ook, een positieve uitwerking heeft op onze omgeving. Onze maatschappelijke betrokkenheid laten we zien door mee te doen aan verschillende activiteiten in en rondom Gouda waaronder de sponsoring van de Sint-Jan kerk.

Broederschap Sint Jan

Postex zet zich in voor een positieve impact op zowel mens als planeet. Ons platform wordt continu geëvalueerd op mate van duurzaamheid. Naast ons doel om zo veel mogelijk communicatie te digitaliseren via ons cloudplatform, houden wij ons ook bezig met andere aspecten van duurzaamheid.

WWF Business Supporter

Postex is trotste Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds. We vinden het belangrijk om bij te dragen aan duurzaamheid en een gezonde planeet. Met behulp van onze steun geeft WWF bos terug aan de aarde. Het doel van de samenwerking is om 1 biljoen bomen te planten en te beschermen in het Atlantisch Regenwoud. 

Een bos is meer dan een optelsom van bomen. Een bos is een uitgebalanceerd ecosysteem van bomen, planten en dieren. Ook voor ons als mens is bos van levensbelang. Het geeft ons voedsel, zorgt voor onze waterhuishouding en is een belangrijke partner in de strijd tegen klimaatverandering. Bossen zijn ontzettend belangrijk, maar toch verliezen we ze in een alarmerend tempo. Samen met WWF geven we bos terug aan de aarde. Op deze manier leveren we een positieve bijdrage aan het klimaat en de biodiversiteit.

BREEAM-Excellent certificering

Wij zijn ons ervan bewust om een groen imago door te voeren in ons hele bedrijf, en daarmee ook de plek waar onze medewerkers werken. Ons kantoor in Gouda heeft het BREEAM-Excellent certificering en heeft derhalve hoge duurzaamheidskenmerken.

BREEAM Certificaat

Het hoofdkantoor ligt direct naast het NS-station van Gouda, wat reizen met het openbaar vervoer stimuleert en makkelijk maakt. De CO2-uitstoot van woon-werkverkeer wordt tevens ingeperkt doordat veel medewerkers lopend of met de fiets naar kantoor komen.

Onze consultants beschikken over elektrische voertuigen waardoor klantbezoeken geen CO2-uitstoot veroorzaken. Postex streeft ernaar om het wagenpark volledig elektrisch te maken.

Join Postex

Heb jij de ambitie om met ons mee te groeien? Solliciteer dan nu.

triangle