Banner
 • 300+ klanten

  Postex is in gebruik bij meer dan 300 klanten in verschillende branches.

 • 1 miljard+

  Meer dan 1 miljard euro aan betaalverzoeken worden per jaar via Postex verstuurd.

 • 25%+ besparing

  Klanten realiseren binnen 24 maanden een kosten- besparing van 25% of meer.

 • 9.2

  Klanten beoordelen de dienstverlening van Postex gemiddeld met een 9,2.

Postex is een Nederlands technologiebedrijf en de ontwikkelaar van het cloudplatform voor het automatiseren van klantcommunicatie.

Ons platform regisseert intelligente klantcommunicatie die aansluit bij de actuele en gevalideerde communicatievoorkeur van de klant.

Meer dan 300 bedrijven & (semi) overheidsorganisaties gebruiken ons platform om klantcommunicatie te automatiseren, zelfservice te stimuleren en online betaalmogelijkheden aan te bieden.

Recente awards

 • Deloitte Technology Fast 50 2020
 • Deloitte fast 50 2021
 • Financial Times FT1000 2021 Award

Postex is een maatschappelijk betrokken organisatie. De medewerkers van Postex zijn ervan overtuigd dat aandacht en behulpzaamheid, in welke mate dan ook, een positieve uitwerking heeft op onze omgeving. Onze maatschappelijke betrokkenheid laten we zien door mee te doen aan verschillende activiteiten in en rondom Gouda waaronder de sponsoring van de Sint-Jan kerk.

Broederschap Sint Jan

Postex zet zich in voor een positieve impact op zowel mens als planeet. Ons platform wordt continue geëvalueerd op mate van duurzaamheid. Naast ons doel om zo veel mogelijk communicatie te digitaliseren via ons cloudplatform, houden wij ons ook bezig met andere aspecten van duurzaamheid.

Wij zijn ons ervan bewust om een groen imago door te voeren in ons hele bedrijf, en daarmee ook de plek waar onze medewerkers werken. Ons kantoor in Gouda heeft het BREEAM-Excellent certificering en heeft derhalve hoge duurzaamheidskenmerken.

BREEAM Certificaat

Het hoofdkantoor ligt direct naast het NS-station van Gouda, wat reizen met het openbaar vervoer stimuleert en makkelijk maakt. De CO2-uitstoot van woon-werkverkeer wordt tevens ingeperkt doordat veel medewerkers met de fiets naar kantoor komen.

Onze consultants beschikken over elektrische voertuigen waardoor klantbezoeken geen CO2-uitstoot veroorzaken. Postex streeft ernaar om het wagenpark volledig elektrisch te maken.

Aan de slag bij Postex

Geïnteresseerd in onze organisatie? Bekijk onze vacatures.

triangle