Filter op
Verzekeraars Banner
Filter op
Overheid Banner

Gemeente Koggenland transformeert en digitaliseert proces belastingaanslagen

Gemeente Koggenland startte in 2020 met een selectie voor de invoering van een digitaal communicatieplatform. De gemeente had als doelstelling het verder digitaliseren van de processen rondom belastingen, met de nadruk op het bieden van een actuele digitale ervaring.

Verzekeraars Banner

DAK Intermediairscollectief live met Postex

DAK Intermediairscollectief is als eerste CCS Level7 gebruiker in Nederland gestart met digitale postverzending en inmiddels live met Postex.

Postex update

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via onze nieuwsbrief.

Overheid Banner

Gemeente Heusden zet in op vergaande digitalisering met Postex

Voor het innen van de belastingen en het verder digitaliseren van andere poststromen is de gemeente Heusden in contact gekomen met Postex. De mogelijkheden en visie van Postex sluiten naadloos aan bij de toekomstvisie die de gemeente heeft rondom het verder digitaliseren van de dienstverlening.

Verzekeraars Banner

You Sure kan slimmer, sneller en efficiënter werken met Postex

Bij intermediair You Sure en het volmachtbedrijf DIN Assuradeuren staat digitaal werken hoog in het vaandel. Reden om te onderzoeken hoe de postafhandeling slimmer, sneller en efficiënter kon.

Overheid Banner

Gemeentelijk belastingkantoor Munitax kiest voor optimale digitale dienstverlening met Postex

In 2019 heeft Munitax gekozen voor het communicatieplatform van Postex om de klantcommunicatie naar burgers en bedrijven te optimaliseren. Met dit platform kan actief invulling gegeven worden aan de landelijke strategie voor een ‘digitale overheid’.

Verzekeraars Banner

RISK biedt nu ook correspondentie en betalingen op maat

Minder kosten, meer e-mailadressen, hogere klanttevredenheid, meer efficiency, minder fouten en gewoon gaaf. Dat kan toch niet allemaal tegelijk? Het tegendeel blijkt waar te zijn.

Woningcorporaties Banner

KleurrijkWonen faciliteert huurders met iDEAL-betaalservice via Postex

KleurrijkWonen wilde de huurdercommunicatie optimaliseren. Uitgangspunt hierbij was om eenvoudig, uniform én eigentijds te kunnen communiceren met huurders.

Verzekeraars Banner

Turien & Co. zet met Postex in op maximaal digitaal

Turien & Co. Assuradeuren maakt naar tevredenheid gebruik van het Postex communicatieplatform voor het automatiseren van klantcommunicatie. Ook de Postex adviseursmodule wordt nmiddels succesvol gebruikt door de adviseurs van Turien & Co.

Overheid Banner

Waterschap Hunze en Aa's optimaliseert schouwproces met Postex

Waterschap Hunze en Aa’s maakt gebruik van de schouwapplicatie ProcessPro Schouw van CenterOne. Door middel van de (web-API) koppeling tussen ProcessPro en Postex, kan het schouwproces sneller en efficiënter worden afgehandeld.