Kennisartikel Banner
Illustration

Inmiddels is er een groot aantal Postex-partnerintegraties beschikbaar die ervoor zorgen dat de op het Postex-platform aangesloten systemen effectief met elkaar kunnen communiceren in cloud-omgevingen. Deze integraties hebben een aantal voordelen: gestroomlijnde workflows, verbeterde nauwkeurigheid van data, toegang tot meer functies, borging en garanties. Dit alles geïntegreerd vanuit de centraal gecertificeerde Postex cloud-omgeving.

Gestroomlijnde workflows

Goede integraties tussen softwareplatforms kunnen helpen met het stroomlijnen van workflows, het verminderen van handmatig werk en het bevorderen van efficiency. Dit kan zorgen voor tijd- en kostenbesparing, terwijl de productiviteit omhooggaat.

Verbeterde nauwkeurigheid van data

Wanneer de software gekoppeld is, kunnen data automatisch uitgewisseld worden tussen beide systemen. Hierdoor wordt de kans op fouten door handmatige invoer van data verkleind en bent u ervan verzekerd dat alle data up-to-date en accuraat zijn. Postex maakt het mogelijk om data uit te wisselen en terug te leveren naar verschillende applicaties, waardoor de data in het bronsysteem actueel zijn en blijven. Dit is mogelijk voor verschillende functies, zoals archivering, het aanpassen van voorkeurkanalen en de status van berichten m.b.t. betalingen.

Verbeterd inzicht

Integraties kunnen gebruikers voorzien van een betere en ruimere blik op verschillende processen en werkzaamheden. Door bijvoorbeeld Postex aan te sluiten op het klantcontactcentrum is via de koppeling de status van verstuurde berichten direct te zien in het KCC. Hierdoor is er meer zicht op alle communicatie.

Toegang tot meer functies

Integraties kunnen er ook voor zorgen dat gebruikers toegang hebben tot meer mogelijkheden en functionaliteiten dan wanneer de software los van elkaar gebruikt zou worden. Een gebruiker kan bijvoorbeeld geautomatiseerd vanuit een ERP-systeem documenten via Postex versturen, terwijl hier zonder integratie een aantal handmatige stappen voor nodig zijn. Ook de teruglevering van statusinformatie is real time en direct inzichtelijk in de bronapplicatie.

Borging

Door de zorgvuldige afstemming met leveranciers en actieve monitoring vanuit Postex is er een garantie op de werking tijdens gebruik maar ook bij updates en migraties. De directe lijnen tussen de systemen reduceren complexiteit, geven helderheid en vooral zekerheid.

Samenvattend kunnen goede integraties tussen softwareplatforms gebruikers helpen hun activiteiten te verbeteren, tijd en geld te besparen, waardevolle inzichten in hun organisatie en klanten te verkrijgen en borging en garanties te leveren.

De kracht van naadloze integraties tussen softwareplatforms ligt in hun vermogen om niet alleen efficiëntie te vergroten, maar ook om organisaties te voorzien van een beter begrip van hun processen, een schat aan waardevolle inzichten en een solide basis voor continue groei en stabiliteit.

– Suzanne Vermeulen, Partner Consultant bij Postex

Door gebruik te maken van de beschikbare standaardcomponenten, voegt u gemakkelijk Postex-functionaliteiten toe aan uw bestaande ERP- of DMS-systemen en huurdersportalen, en behoort maatwerk tot het verleden. Ontdek al onze partnerintegraties op www.postex.com/developers/add-ons.

Ook in verbinding staan met Postex?

Bekijk al onze partners en integratiemogelijkheden

Illustration