Overheid Banner
Illustration
  • Datum en tijd 9 december, 11:00 - 11:45
  • Locatie Online
  • Doelgroep Overheidsorganisaties
  • Kosten €0,-
  • Sprekers Michiel Bosch (Postex) Melanie van der Maarel (Postex) Annemieke van Burg (Gemeente Gouda)

Gemeente Gouda zocht een een manier om documentstromen te optimaliseren, kwaliteit te verbeteren en de dagelijkse output te centraliseren. De oplossing hiervoor vonden zij in Postex.

Gemeente Gouda gebruikt het Postex communicatieplatform om de digitalisering binnen de organisatie te accelereren en haar ruim 70.000 inwoners een hoogwaardige dienstverlening te bieden. Het platform bleek een uitkomst tijdens de periode waarin plaatsonafhankelijk werken nodig was.

Met Postex versnelt u de overstap naar digitale documentverwerking. Resultaten: snellere en efficiëntere communicatie, kostenverlaging en een grotere klanttevredenheid.

Met onze diensten maakt u gebruik van praktijkervaringen van overheidsinstanties voor een succesvolle transitie naar digitaal. Postex voorziet in optimaal afgestemde campagnemogelijkheden; allemaal samengebracht binnen één centrale verzendomgeving. We vertellen er alles over in dit webinar.

Programma

  1. Introductie Postex & Gouda
  2. Toelichting keuze Postex
  3. Live werking Postex i.c.m. zaaksysteem
  4. Klantervaring gemeente Gouda
  5. Q&A

Aanmelden

Bent u benieuwd naar de ervaringen, resultaten en toekomstvisie van gemeente Gouda in samenwerking met Postex? Meld u dan nu aan via onderstaand formulier.

Neem deel aan dit webinar

Er zijn 30 exclusieve plekken beschikbaar. Verzeker uw plek door u hier te registreren.

Illustration