Overheid Banner
  • Datum en tijd 19 juni, 09:00 - 17:00
  • Locatie Jaarbeurs Utrecht
  • Doelgroep Informatiemanagement overheid

Op woensdag 19 juni 2024 vindt de volgende editie van het Overheid 360° Congres plaats in de Jaarbeurs in Utrecht: hét jaarlijkse vakcongres over informatiemanagement voor de overheid.

Presentatie Postex 14:20-14:50

Tijdens het Overheid 360° Congres geeft Postex een presentatie over de nieuwste functionaliteiten rondom digitale klantcommunicatie en kunstmatige intelligentie. Kom erachter hoe uw communicatie nóg persoonlijker en beter wordt door middel van generatieve, op maat gemaakte berichten en services. Hiermee biedt u een meer toegankelijke klantervaring en optimaliseert u tegelijkertijd binnen verschillende werkprocessen. Sluit u aan bij de sessie van Postex en laat u informeren hoe over de toekomst van digitale klantcommunicatie dichterbij is dan u denkt.

Over het congres

De digitale wereld en de maatschappij: sterk met elkaar verbonden en altijd in ontwikkeling. Voor de overheid is het van belang om flexibel en snel in te kunnen spelen op brandende maatschappelijke kwesties. Denk aan de invloed van kunstmatige intelligentie (AI) op de samenleving. Of het effect van cyberaanvallen op de algemene privacy. En toekomstbestendige informatiestrategieën voor bijvoorbeeld dienstverlening. Hoe verbinden we informatie en samenleving met ICT? Dat is dé focus van het Overheid 360° Congres.

Meer leren over het Postex-platform voor overheidsorganisaties?

Bezoek Overheid360 en neem deel aan de sessie van Postex.