Nieuwsartikel Banner
Illustration

Postex optimaliseert het automatisch verwerken en aanbieden van documenten en berichten. Bij Turien & Co. betreft dit prolongatieoutput, aanmaningen, mutatiebrieven en overige correspondentie. Het platform van Postex biedt inzage in o.a. de verzend- en betaalstatus van uitgaande berichten. Tevens wordt er gebruik gemaakt van campagnes om eindklanten te stimuleren over te stappen op digitale communicatie.

Turien & Co. biedt, door gebruik te maken van Postex, haar adviseurs een digitale omgeving voor de postverzending. Binnen de Postex adviseursmodule kunnen aangesloten assurantieadviseurs de aan te bieden berichten inzien, opslaan, exporteren en archiveren. De adviseursmodule biedt de mogelijkheid tot controle en personalisatie van de te verzenden documenten naar relaties. Uitgaande documenten en berichten kunnen digitaal aan de eindklant worden aangeboden vanuit een eigen afzenderdomein met bijbehorende huisstijl. Daarnaast wordt er vanuit de verschillende communicatiekanalen automatisch verwezen naar de actuele polisvoorwaarden.

Postex geeft adviseurs inzage in door de eindklant uitgevoerde acties, zoals iDEAL-betalingen, gewijzigde communicatievoorkeuren, het downloaden van polissen, groene kaarten en polisvoorwaarden.

Turien & Co. heeft het Postex platform geïmplementeerd voor zowel tussenpersoonincasso als maatschappij-incasso en houdt rekening met wensen van de aangesloten adviseurs.

 Postex is wat betreft het optimaliseren en automatiseren van werkprocessen een uitstekende oplossing. De integratie met het applicatielandschap zorgt ervoor dat de communicatie naar onze adviseurs en naar relaties soepel verloopt. Het aanleveren van de benodigde documenten is eenvoudig en door de gebruiksvriendelijke interface kunnen onze medewerkers en aangesloten adviseurs gelijk aan de slag.

– Pieter van den Bos, Manager ICT & Facilitair, Turien & Co.

Behaalde resultaten:

  • Controle en grip op uitgaande klantcommunicatie;
  • Financiële en operationele besparingen door het digitaal aanbieden van klantcommunicatie;
  • Snellere betalingen en tijdsbesparing op de backoffice door het aanbieden van iDEAL-betaalverzoeken;
  • Verrijking van het klantbeeld voor zowel Turien & Co. als aangesloten adviseurs;
  • Communicatie met zowel adviseurs als relaties STP (Straight-Through Process) geconfigureerd.

Download de case en lees alle details

Laat uw gegevens achter en ontvang de case van Turien & Co. in uw mailbox.

  • Ontdek meer over de aanleiding van de samenwerking
  • Lees meer over het implementatieproces
  • Krijg meer inzicht in de voordelen en resultaten van Postex

Illustration