Nieuwsartikel Banner

Vera van Putten, Manager Acceptatie van Klaverblad:

Wij zijn continu op zoek naar manieren om onze klanten nog beter te kunnen helpen. Ons project ‘Vernieuwing betalingsverkeer & digitale polisbladen’ is hier een concreet voorbeeld van. De mogelijkheid om eigentijdse betaalmethoden zoals iDEAL aan te kunnen bieden en polisbescheiden veilig én digitaal te kunnen versturen, sluit aan bij de wensen van onze klanten en bij een duurzame manier van ondernemen. We hebben tijdens onze marktconsultatie diverse referenties van Postex geraadpleegd en positieve reacties ontvangen. Wij zien uit naar de samenwerking met Postex en zijn onder de indruk van de mogelijkheden.

Hans de Wit, Partner en Sales Director Postex:

Wij zijn vereerd dat Klaverblad besloten heeft om met ons samen te gaan werken. Hier is een uitvoerige marktverkenning aan vooraf gegaan. Deze opdracht zien wij als een erkenning voor onze activiteiten binnen de verzekeringsbranche in de afgelopen jaren. Door voortdurende innovatie en samenwerking met onze gebruikers zijn wij in staat in te spelen op concrete klantwensen. In toenemende mate kiezen ook enterprise organisaties voor onze dienstverlening. Dit laat zien dat we op de juiste weg zijn en blijven groeien.

Over Klaverblad Verzekeringen 

Klaverblad Verzekeringen, opgericht in 1850, is een zelfstandige, middelgrote verzekeraar die zich richt op particulieren, zzp’ers, MKB en agrariërs. Klaverblad wil deze doelgroepen gewoon goede verzekeringen bieden met een ruime dekking voor een reële premie. Daarnaast vindt Klaverblad een ongewoon goede dienstverlening heel normaal. Klaverblad werkt samen met ruim 3.000 assurantieadviseurs als belangrijke schakel tussen haar en de klant. Deze assurantieadviseurs kunnen rekenen op persoonlijke en snelle service, waarbij Klaverblad altijd bereid is tot meedenken.

Over Postex

Postex, opgericht in 2014, is een technologiebedrijf en de ontwikkelaar van het cloudplatform voor het automatiseren van klantcommunicatie. Het Postex-platform regisseert intelligente klantcommunicatie die aansluit bij de actuele en gevalideerde communicatievoorkeur van de klant. Meer dan 250 bedrijven & semi-overheidsorganisaties gebruiken het platform om klantcommunicatie te automatiseren, selfservice te stimuleren en online betaalmogelijkheden aan te bieden. Postex beschikt over een uitgebreid compliance-framework met als resultaat een goedgekeurde ISAE3402 type II rapportage. Hiermee kan worden voldaan aan de DNB Richtlijn Uitbesteding Verzekeraars. De ISAE-rapportage wordt jaarlijks, na periodieke toetsing, verstrekt door service-auditor Mazars Nederland.

Postex voor woningcorporaties

Automatiseer de vitale communicatieprocessen slim en snel met Postex.