Verzekeraars Banner
  • Datum en tijd 3 september, 9:00 - 17:00
  • Locatie AFAS Theater Leusden
  • Doelgroep Financiële dienstverlening

VIP Congres 2024

De eerste editie van het VIP Congres ‘Be the Change’ in 2022 was een groot succes. Ruim 500 beslissers van geldverstrekkers, verzekeraars, de volmachtmarkt, adviesketens en topadvieskantoren waardeerden het event met een ruime 8.

Alle reden dus voor een vervolg. En dat komt er, op 3 september, georganiseerd door de ContactGroep Automatisering (CGA). De top van de Nederlandse adviessector ontmoet elkaar weer in het schitterende AFAS Theater in Leusden.

Het VIP Congres 2024 vormt een grootschalige kennis-, netwerk- en inspiratiedag. Naast een wervelend hoofdprogramma zijn er presentaties van meer dan 30 uiteenlopende fintech- en insurtech bedrijven en dienstverleners. Zo krijg je een doorkijk naar toekomstige (software) ontwikkelingen in de adviesmarkt en naar actuele innovaties, waar je direct op kunt acteren.

Postex zal op het VIP congres aanwezig zijn met een eigen stand en presentatie.

Presentatie Postex – ronde 4 (14:45 – 15:15)

Postex neemt je mee in de nieuwste ontwikkelingen van digitale klantcommunicatie en kunstmatige intelligentie. Postex maakt het nu mogelijk om met behulp van AI, op maat gemaakte communicatie te realiseren, afgestemd op verschillende doelgroepen en centraal vastgelegd. Dit stelt verzekeraars in staat om moeiteloos en zonder aanpassingen beter en compliant te communiceren met klanten. De toekomst van AI en generatieve output en de integratie van het Adyen platform zorgt voor nieuwe mogelijkheden en toepassingen, waardoor elke klant automatisch beter bediend kan worden, afgestemd op zijn of haar individuele wensen.

Meer informatie en het volledige programma bekijken? Klik hier.

Connect met Postex op het VIP Congres

Praat mee over kunstmatige intelligentie en automatisering.