Banner

Postex is dit jaar voor de derde keer op rij genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50. De Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Postex behaalde voorgaande jaren posities in de top 20. We zijn trots weer genomineerd te zijn en kijken uit naar de bekendmaking van de officiële ranking op dinsdag 9 november in Amsterdam.

Over Deloitte Technology Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2017 – 2020). Bedrijven die jonger zijn dan 4 jaar, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast 50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie, mate van innovatie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten. Voor meer informatie: www.fast50.nl.

Over Postex

Postex is een Nederlands technologiebedrijf en de ontwikkelaar van het cloudplatform voor het automatiseren van klantcommunicatie. Ons platform regisseert intelligente klantcommunicatie die aansluit bij de actuele en gevalideerde communicatievoorkeur van de klant. Meer dan 300 bedrijven & (semi) overheidsorganisaties gebruiken ons platform om klantcommunicatie te automatiseren, zelfservice te stimuleren en online betaalmogelijkheden aan te bieden

Postex voor woningcorporaties

Automatiseer de vitale communicatieprocessen slim en snel met Postex.