Nieuwsartikel Banner
Illustration

Postex is dit jaar opnieuw opgenomen in de lijst van 1000 snelst groeiende bedrijven van Europa, de Financial Times 1000. Postex heeft na het debuut in 2021, ook in 2022 een plek in de toonaangevende lijst bemachtigd. De ranglijst wordt bepaald aan de hand van percentuele omzetgroei. Postex bevindt zich in de top 5 van de Nederlandse bedrijven in de technologiesector.

Inzet, doorzettingsvermogen en ambitie zijn belangrijk om deel uit te maken van de snelst groeiende Europese bedrijven. De groei die Postex doormaakt is het resultaat van een goede en nauwe samenwerking tussen klanten, partners en medewerkers die dagelijks met veel toewijding en energie Postex naar een steeds hoger niveau brengen.

Over FT1000

De ranglijst, samengesteld met Statista, een onderzoeksbureau, somt de Europese bedrijven op die tussen 2017 en 2020 de hoogste samengestelde jaarlijkse omzetgroei behaalden. De minimale CAGR die vereist is om de lijst te halen was 36,5 procent – een tandje hoger dan de 35,5 procent nodig voor de ranglijst van vorig jaar.

De volledige ranglijst en publicatie van de zesde editie van de FT1000 heeft de Financial Times hier gepubliceerd.

Over Postex

Postex is een Nederlands technologiebedrijf en de ontwikkelaar van het cloudplatform voor het automatiseren van klantcommunicatie. Ons platform regisseert intelligente klantcommunicatie die aansluit bij de actuele en gevalideerde communicatievoorkeur van de klant. Meer dan 300 bedrijven & (semi) overheidsorganisaties gebruiken ons platform om klantcommunicatie te automatiseren, zelfservice te stimuleren en online betaalmogelijkheden aan te bieden.

Join Postex

Heb jij de ambitie om met ons mee te groeien? Solliciteer dan nu.

Illustration