Nieuwsartikel Banner
Illustration

Postex is dit jaar opnieuw in de top van de Deloitte Technology Fast 50 geëindigd! De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland.

“Het team van Postex is zeer vereerd en trots dat we dit jaar opnieuw genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast 50. Deze nominatie bevestigt onze inzet en ambitie van de afgelopen jaren en vormt een nóg grotere drive voor onze groeistrategie.”

Over Deloitte Technology Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2016 – 2019). Bedrijven die jonger zijn dan 4 jaar, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast 50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie, mate van innovatie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten. Voor meer informatie: www.fast50.nl.

Over Postex

Postex is een Nederlands technologiebedrijf en de ontwikkelaar van het cloudplatform voor het automatiseren van klantcommunicatie. Ons platform regisseert intelligente klantcommunicatie die aansluit bij de actuele en gevalideerde communicatievoorkeur van de klant. Meer dan 250 bedrijven & (semi) overheidsorganisaties gebruiken ons platform om klantcommunicatie te automatiseren, zelfservice te stimuleren en online betaalmogelijkheden aan te bieden

Postex voor woningcorporaties

Automatiseer de vitale communicatieprocessen slim en snel met Postex.

Illustration