Nieuwsartikel Banner
Illustration

Postex is voor het eerst toegetreden tot de lijst van 1000 snelst groeiende bedrijven van Europa.

De Financial Times heeft vandaag in samenwerking met Statista de vijfde editie van de FT1000 gepubliceerd, een toonaangevende ranglijst met de 1000 snelst groeiende Europese bedrijven. De ranglijst wordt bepaald aan de hand van de percentuele omzetgroei over de periode tussen 2016 en 2019. Postex komt de lijst binnen met een notering in de top 30% met als ranking nummer 270.

Om deel uit te maken van de 1000 snelst groeiende Europese bedrijven is ambitie en inzet cruciaal. Deze hoge notering is het resultaat van de samenwerking tussen klanten, partners en medewerkers die dagelijks met veel toewijding en energie Postex naar een steeds hoger niveau brengen.

Over Postex

Postex is een Nederlands technologiebedrijf en de ontwikkelaar van het cloudplatform voor het automatiseren van klantcommunicatie. Ons platform regisseert intelligente klantcommunicatie die aansluit bij de actuele en gevalideerde communicatievoorkeur van de klant. Meer dan 250 bedrijven & (semi) overheidsorganisaties gebruiken ons platform om klantcommunicatie te automatiseren, zelfservice te stimuleren en online betaalmogelijkheden aan te bieden

Join Postex

Heb jij de ambitie om met ons mee te groeien? Solliciteer dan nu.

Illustration