Nieuwsartikel Banner

Postex en ISRES, exploitant van Datarotonde, zijn onlangs een partnership aangegaan om woningcorporaties een gestandaardiseerde en geborgde integratie aan te bieden. De integratie is het antwoord op vele vragen vanuit de markt.

Het partnership werd bekend gemaakt op CorporatiePlein 2021, dé vakbeurs voor woningcorporaties. Postex en ISRES bedienen gezamenlijk een groot aantal woningcorporaties en beschikken over diepgaande kennis van diverse processen binnen de sector.

De gestandaardiseerde koppelingen van Postex en Datarotonde maken het mogelijk om integraties en processen nog verder te automatiseren, te robotiseren en grote stappen te zetten in de digitale transformatie die voorheen buiten het bereik lagen.

 

De nieuwe integratiemogelijkheid is een mooie oplossing voor woningcorporaties die gebruik maken van verschillende applicaties en systemen en deze naadloos op elkaar willen laten aansluiten. We geloven dat Postex i.c.m de Datarotonde corporaties kan helpen om nog betere resultaten neer te zetten op het gebied van digitale transformatie.

– Arjan Graveland, Lead Consultant Postex

 

We zijn blij met deze nieuwe oplossing voor de markt. We merkten dat er veel vraag was naar flexibele integratiemogelijkheden naast de beschikbare standaarden.

– Jos Kuipers, Accountmanager woningcorporaties Postex

Over ISRES

ISRES is de integratiespecialist van de Nederlandse vastgoedsector. Partner in digitale transformatie en procesautomatisering.

Als integratie- en procesautomatiserings-specialist is het de ambitie van ISRES om in steeds meer sectoren de digitale transformatie in Nederland vorm te geven met een steeds ruimer aanbod van standaard beschikbare oplossingen op de Datarotonde.

Deze transformatie realiseert ISRES in nauwe samenwerking met de sector; de klanten, de belangenorganisaties en de softwareleveranciers. Zo wordt momenteel specifiek voor de Nederlandse vastgoedsector, en in het bijzonder voor het sociale domein en de bouw- & installatiesector, de inrichting op (het integratieplatform) de Datarotonde beschikbaar gemaakt.

Over Postex

Postex is een Nederlands technologiebedrijf en de ontwikkelaar van het cloudplatform voor het automatiseren van klantcommunicatie. Ons platform regisseert intelligente klantcommunicatie die aansluit bij de actuele en gevalideerde communicatievoorkeur van de klant.  Meer dan 300 bedrijven & (semi) overheidsorganisaties gebruiken ons platform om klantcommunicatie te automatiseren, zelfservice te stimuleren en online betaalmogelijkheden aan te bieden.

Meer weten over deze integratie?

Laat uw gegevens achter en één van onze experts neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.