terug

Backend (Java) developers – locatie: Gouda

Ben jij net zo energiek en gepassioneerd over techniek en software ontwikkeling als wij?
Ter uitbreiding van ons core-ontwikkelteam, zoeken wij meerdere backend (Java) developers met ervaring in een Scrum-georiënteerde omgeving. Wil jij mee bouwen  aan ons op Amazon Web Services gebaseerde communicatieplatform? Laat het ons weten en kom langs voor en kennismaking.

Over Postex
Wij zijn een snelgroeiend Nederlands bedrijf en wij ontwikkelen het succesvolle Postex-communicatieplatform (cloud service). Met Postex versturen klanten het meest optimale bericht naar de eindklant met als resultaat een optimale klantervaring, het bieden van selfservice mogelijkheden en een snellere betaling. Wij zijn sterk vertegenwoordigd binnen o.a. de verzekeringsbranche, de corporatie- en de overheidssector. Vanwege aanhoudende groei en uitbreiding zijn wij op zoek naar Java-developers voor onze locatie Gouda.

De functie: ons platform verbeteren, uitbreiden en innoveren
Als backend developer werk je samen met een team van developers, product owners en business stakeholders. Gezamenlijk werk je aan het vertalen van klantwensen en requirements naar tastbare softwareoplossingen binnen het Postex communicatieplatform en aanverwante systemen. Je werkt middels Scrum in een team met developers waar kwaliteit, stabiliteit en innovatie hoog in het vaandel staan. Naast dat je inhoudelijk aan het Postex platform werkt, besteed je ook veel tijd aan het verbeteren van je team & codebase d.m.v. code reviews.

We hebben een platte organisatie met korte communicatielijnen. Er heerst een professionele, competitieve sfeer en een no-nonsense mentaliteit. We bieden een leidende rol op het gebied van technologische richting, technisch ontwerp en implementatie, tooling selectie en test methodieken. Kortom; een uitdagende positie met hands-on softwareontwikkeling.

Wij denken dat je succesvol kan zijn als je het volgende profiel hebt:

 • We verwachten in ieder geval dat je net zo energiek en gepassioneerd bent over techniek en softwareontwikkeling als wij!
 • Je houdt van een technische uitdaging en bent het liefst al bekend met de volgende technieken: Java, Git, Maven, AWS, PostgreSQL, Spring, OSGi;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met Java softwareontwikkeling binnen een Scrum-georiënteerde omgeving;
 • Je haalt voldoening uit het beter maken van jezelf en je team, o.a. door middel van goede feedback, code reviews en het implementeren van kwalitatieve metingen;
 • Je hebt ervaring met de volledige levenscyclus van een softwareproduct; van user story tot en met oplevering van werkende software in een continuous delivery omgeving;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Wij kunnen je het volgende bieden:
Je komt terecht bij een jong en dynamisch bedrijf dat zich beweegt binnen verschillende branches. Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een groeiende, informele onderneming. Je werkt aan uitdagende projecten samen met professionele collega's.
Postex biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder:

 • Een competitief salaris;
 • De afdeling waar je komt te werken wordt gekenmerkt door enthousiasme, teamspirit en een informele sfeer;
 • Ruime mogelijkheid voor studie, training en kennisdeling;
 • Positie binnen een snelgroeiende cloudsoftware scale-up;
 • Wekelijkse teamlunches;
 • Diverse ontspannende teamactiviteiten;
 • Prettige werksfeer met o.a. voorzieningen voor: tafeltennis, pool, golf- en PlayStation competities.

Interesse en meer informatie?
Mocht je meer informatie willen of vragen hebben over de functie neem dan contact met ons op via: info@postex.com

Het lijkt erop dat u een niet ondersteunde browser gebruikt

Postex werkt in de meest gangbare browsers.
In de praktijk betekent dit een actuele versie van Internet Explorer, Edge, Firefox, Chrome of Safari.
Update uw browser of neem contact op met uw systeembeheerder.