terug

Webinar – Digitaliseren & Automatiseren klantcommunicatie: Overheid belastingen

16 juni 2020

Datum

  • Dinsdag 16 juni 2020 van 14.00 - 14.45
  • Online, vanaf je eigen werkplek
  • Kosteloos

Programma

Tijdens dit webinar zal Postex samen met gemeente Heusden uitleg geven hoe uitgaande documentstromen geautomatiseerd en gedigitaliseerd zijn. Postex is een bewezen cloud-oplossing waarbij uitgaande documentstromen realtime gesplitst worden in fysieke post of een digitaal bericht (Berichtenbox, e-mail) al naar gelang de bekende voorkeur van burger of bedrijf .

Klantcommunicatie makkelijker maken door geautomatiseerde vervolgacties.
Met Postex wordt hiermee het meest optimale bericht naar burgers en bedrijven verzonden met o.a. als resultaat snellere betalingen en terugkoppelingen op bijv. het gebruik van de Berichtenbox en het bieden van selfservice-opties. Gemeente Heusden is in 2019 gestart met het gebruik van het platform en dat heeft de gemeente maar vooral ook de burgers en bedrijven veel gemak en voordeel opgeleverd met positieve resultaten die we graag delen met u.

Meld u aan voor dit webinar en ervaar ook wat het is om uw klant mee te nemen in een hedendaagse (digitale) klantreis.

Doelgroep

Dit webinar is uitsluitend bedoeld voor medewerkers van gemeenten en belastingsamenwerkingsorganisaties. Zoals informatiemanagers, medewerkers afdeling belasting, postkamer etc.

Sprekers

Michiel Bosch, Salesmanager Overheid Postex

Michiel zal u tijdens het webinar meenemen in het proces van aanlevering van data, verwerking en verzending. Deelnemers verkrijgen voldoende beeld van de mogelijkheden die Postex biedt. Ervaar de nieuwe manier van klantcommunicatie en innovatiekracht van het Postex platform.

Edwin Roosenboom, coördinator Belastingen, gemeente Heusden:

Edwin neemt u tijdens het webinar mee wat de beweegredenen zijn geweest voor de gemeente om te kiezen voor een nieuwe digitale manier van postverzending. Dat levert voordelen voor de eigen organisatie maar zeker ook voor de klant (burgers en bedrijven). Edwin vertelt u graag meer over de HeuseService die de gemeente haar inwoners nu biedt.

Aanmelden

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor dit webinar. Ervaar online de mogelijkheden en laat u in 45 minuten bijpraten over alle mogelijkheden.


Het lijkt erop dat u een niet ondersteunde browser gebruikt

Postex werkt in de meest gangbare browsers.
In de praktijk betekent dit een actuele versie van Internet Explorer, Edge, Firefox, Chrome of Safari.
Update uw browser of neem contact op met uw systeembeheerder.