terug

Postex opnieuw geëindigd in de top van de Deloitte Technology Fast 50

Postex is dit jaar opnieuw in de top van de Deloitte Technology Fast 50 geëindigd! De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland.

“Het team van Postex is zeer vereerd en trots dat we dit jaar opnieuw genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast 50. Deze nominatie bevestigt onze inzet en ambitie van de afgelopen jaren en vormt een nóg grotere drive voor onze groeistrategie." 

Over Deloitte Technology Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2016 - 2019). Bedrijven die jonger zijn dan 4 jaar, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast 50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie, mate van innovatie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten. Voor meer informatie: www.fast50.nl.

Gerelateerd

Het lijkt erop dat u een niet ondersteunde browser gebruikt

Postex werkt in de meest gangbare browsers.
In de praktijk betekent dit een actuele versie van Internet Explorer, Edge, Firefox, Chrome of Safari.
Update uw browser of neem contact op met uw systeembeheerder.