terug

Postex neemt O3Spaces B.V. over en breidt uit naar de publieke sector

Cloudgebaseerd documentservices-platform biedt nieuwe diensten en flexibiliteit.

Postex, marktleider op het gebied van cloudgebaseerde klantcommunicatie, heeft recent O3Spaces B.V. overgenomen. O3Spaces heeft in de achterliggende jaren een cloudgebaseerd documentservices-platform ontwikkeld. Met de toevoeging en integratie van O3Spaces B.V. krijgen Postex-klanten directe beschikking over hoogwaardige diensten voor outputmanagement, signing, en workflowondersteuning. Klanten die al succesvol gebruik maken van het platform zijn o.a.: Gemeente Utrecht, Gemeente Heerenveen en de Gemeente Gouda.

 

Gemeente Utrecht, Gemeente Heerenveen en de Gemeente Gouda

 

 


Cornelis Hoeflake, CTO van Postex“Postex voorziet in een end-to-cloud communicatieplatform. Met de integratie van de O3Spaces-technologie kan Postex een nog completere klantcommunicatieoplossing bieden. Het betekent dat we nu in staat zijn om onze klanten via één platform geavanceerde documentservices te bieden, waaronder een 100% eigen cloud-gebaseerd outputmanagementplatform, aanleveringsinterfaces en een mogelijkheid om documenten te archiveren”

Aldus Cornelis Hoeflake, CTO van Postex


De overname geeft Postex ook direct een positie in de publieke sector, waar, naast enkele waterschappen, nu ook gemeentes onderdeel zijn van het klantenportfolio.

Klanten van Postex zullen direct de voordelen ervaren van technologieën, waaronder outputmanagement, omdat deze vaak een knelpunt vormen bij digitale transformaties.

Gerelateerd

Het lijkt erop dat u een niet ondersteunde browser gebruikt

Postex werkt in de meest gangbare browsers.
In de praktijk betekent dit een actuele versie van Internet Explorer, Edge, Firefox, Chrome of Safari.
Update uw browser of neem contact op met uw systeembeheerder.