terug

Frontend developer – locatie: Gouda

Ben jij gepassioneerd over softwareontwikkeling en heb jij aantoonbare ervaring met Javascript & HTML? Ter uitbreiding van ons core-ontwikkelteam zijn wij op zoek naar een frontend developer (32-40 uur).

Over Postex
Postex is een technologiebedrijf en de ontwikkelaar van het cloudplatform voor het automatiseren van klantcommunicatie. Ons platform regisseert intelligente klantcommunicatie die aansluit bij de actuele en gevalideerde communicatievoorkeur van de klant.

Meer dan 250 bedrijven & semi-overheidsorganisaties gebruiken ons platform om klantcommunicatie te automatiseren, selfservice te stimuleren en online betaalmogelijkheden (zoals iDEAL) aan te bieden.

De functieomschrijving
Als frontend developer werk je samen met een team van developers, product owners en business stakeholders. Gezamenlijk werk je aan het vertalen van klantwensen en requirements naar tastbare softwareoplossingen binnen het Postex communicatieplatform en aanverwante systemen. Je werkt in een team met developers waar kwaliteit, stabiliteit en innovatie hoog in het vaandel staan. Naast het inhoudelijke werk voor het Postex platform, is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en teambuilding door code reviews en teamsessies. Je staat met je team altijd open voor verbetering. Je verbetert ons platform, terwijl je het ook uitbreidt en innoveert.

We hebben een platte organisatie met korte communicatielijnen. Er heerst een professionele, competitieve sfeer en een no-nonsense mentaliteit. We bieden een leidende rol op het gebied van technologische richting, technisch ontwerp en implementatie, tooling selectie en test methodieken. Kortom; een uitdagende positie met hands-on softwareontwikkeling.

De ideale kandidaat herkent zich in onderstaande eigenschappen:

 • Je bent net zo energiek en gepassioneerd bent over techniek en softwareontwikkeling als wij;
 • Je houdt van een technische uitdaging en bent het liefst al bekend met de volgende technieken:
  • General: Git, Docker, Microservice Oriented Architecture, Pipelines, Continous Delivery
  • Frontend: Javascript+HTML, Ember, NPM
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met Javascript en HTML softwareontwikkeling;
 • Je haalt voldoening uit het beter maken van jezelf en je team, o.a. door middel van goede feedback, code reviews en het implementeren van kwalitatieve metingen;
 • Je hebt ervaring met de volledige levenscyclus van een softwareproduct; van user story tot en met oplevering van werkende software in een continuous delivery omgeving;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Wij kunnen het volgende bieden:
Je komt terecht bij een jong en dynamisch bedrijf dat zich beweegt binnen verschillende branches. Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een groeiende, informele onderneming. Je werkt aan uitdagende projecten samen met professionele collega's. Postex biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder:

 • Een marktconform salaris;
 • Ruime mogelijkheid voor studie, training en kennisdeling;
 • Positie binnen een snelgroeiende software scale-up;
 • Wekelijkse teamlunches; (tijdelijk niet i.v.m. Corona);
 • Diverse ontspannende teamactiviteiten (tijdelijk niet i.v.m. Corona);
 • Prettige werksfeer met o.a. voorzieningen voor tafeltennis en pool;
 • Ruim en licht kantoor naast het NS-station van Gouda.

Interesse en meer informatie?
Mocht je meer informatie willen of vragen hebben over de functie neem dan contact op met David Doelman via d.doelman@postex.com  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures.

Het lijkt erop dat u een niet ondersteunde browser gebruikt

Postex werkt in de meest gangbare browsers.
In de praktijk betekent dit een actuele versie van Internet Explorer, Edge, Firefox, Chrome of Safari.
Update uw browser of neem contact op met uw systeembeheerder.