Overheid Banner
  • Datum en tijd 5 juli, 11:00 - 11:30
  • Locatie Online
  • Doelgroep Verantwoordelijken en medewerkers die te maken heeft met communicatieprocessen binnen afdeling belastingen. 

Binnen uw organisatie heeft u genoeg taken en processen om overzicht over te houden. Om u toch snel op de hoogte te brengen van belangrijke ontwikkelingen en trends binnen de gemeentelijke belastingen, organiseert Postex een korte inspiratiesessie.

We nemen u graag mee in de communicatietrends en innovaties die van toepassing zijn op het domein van gemeentelijke belastingen. We vertellen onder andere over kunstmatige intelligentie en de trends in het lees- en betaalgedrag van inwoners. We sluiten af met een trend die binnenkort een functionaliteit wordt in ons platform: het nieuwe contactcenter.

Programma:

  1. Introductie Postex
  2. Benchmarks lees- en betaalgedrag
  3. Kunstmatige intelligentie
  4. Van trend naar functionaliteit: het contactcenter
  5. Q&A

Over Postex

Met Postex automatiseert u de communicatieprocessen rondom het heffen van gemeentelijke belastingen, terwijl u tegelijkertijd de volledige controle behoudt. Door volledig inzicht en automatische vervolgacties verstuurt u minder aanmaningen en maakt u het voldoen van de belastingen makkelijker voor burgers en bedrijven.

Versterk de klantervaring door uw berichten te verzenden via een realtime gevalideerde en actuele communicatievoorkeur.  En maak gebruik van best practice communicatieworkflows voor een optimale klantreis met de beste meetbare resultaten.

Neem deel aan dit webinar

Er zijn 30 exclusieve plekken beschikbaar. Verzeker uw plek door u hier te registreren.