Verzekeraars Banner
  • Datum en tijd 1 november, 9:30 - 18:00
  • Locatie De Fabrique, Utrecht
  • Doelgroep Financiële dienstverleners

Postex is op 1 november 2022 aanwezig op Next Level – powered by AMdag in de Fabrique in Utrecht. Wij zijn heel de dag aanwezig op stand 12 en laten u graag alle ins-en-outs van digitale en compliant klantcommunicatie zien. Hieronder vindt u de verschillende onderdelen van het programma op 1 november.

Graag aanwezig zijn, maar nog geen kaartje? Wij mogen een beperkt aantal kaarten weggeven. Laat hiervoor uw gegevens achter onder aan de pagina.

DE BEURSVLOER – te bezoeken van 09.30 – 18.00 uur

Zonder basis bouw je niet en de beursvloer is al jaar en dag dé basis van onze succesformule. Hier is handen schudden meer dan een ‘moetje’. Op de beursvloer gaan achter elke handshake mooie kansen schuil.

AM INSIGHTS CAFE – open van 09.45 – 17.00 uur

Dit is nou professioneel de kroeg induiken. Want in ons AM Insights Café vind je niet alleen een oergezellige kroegsetting, maar ook eerlijke en inspirerende gesprekken over onderzoeksresultaten van AM Insights 2022. Proosten verzekerd!

KIJKDOOS – de inspiratie gaat aan van 10.00 – 17.00 uur

Licht uit, inspiratie aan! Kijk in de kijkdoos je ogen uit en ontdek elke keer als je met je ogen knippert een nieuwe ervaring. In een ontspannende bioscoopsetting monteren we voor jou al het moois dat we kunnen vinden tot één sprankelend geheel.

LUISTERDOOS – van 10.00 – 17.00 uur

Praten is zilver, onze luisterdoos is goud – dat is onze belofte. Luierend in lichaamstrelende stoelen luister je jezelf rijk met een 20 minuten durende podcast van AM en onze partners. Inspiratie én een mooi momentje voor jezelf gegarandeerd.

FIRST DATES CAFÉ – plan je afspraak van 10.00 – 17.00 uur

Oh là là, in dit Frans getinte café gaan de speeddates in 10 minuten wel wat verder dan de standaard ça va’s en ça va bien’s. Plan je afspraakjes in via onze netwerkapp en vraag je gesprekspartner: ‘Voulez-vous discuter avec moi?’

CIRCUS DER INSPIRATIE – van 10.00 – 17.00 uur

Treed binnen in onze theaterarena en laat de spreekstalmeesters je inspireren met korte krachtpatsers van TED talks. In sessies van telkens 15 minuten poetsen we samen onze glazenbol op tot hij in de toekomst blikt.

 

Met Postex connecten op Next Level?

Laat uw gegevens achter voor een gratis entreekaart.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.