Overheid Banner
  • Datum en tijd 13 juni, 11:00 - 12:00
  • Locatie Digitaal, via Microsoft Teams
  • Doelgroep Centric gebruikers

Op donderdag 13 juni vindt de Show & Tell over Centric Key2Financiën en Suites voor het Sociaal Domein plaats. Laat u tijdens deze Show & Tell informeren hoe gebruikers van deze applicaties de mogelijkheid krijgen om alle uitgaande documenten via het Postex-platform automatisch en gegarandeerd op het juiste kanaal af te leveren.

Centric-integratie met Postex-communicatieplatform nu beschikbaar

Centric en Postex zijn een samenwerkingsverband aangegaan om geautomatiseerde communicatiediensten aan inwoners en bedrijven mogelijk te maken. De samenwerking houdt in dat de Centric IT-oplossingen zijn uitgebreid met een integratie van het Postex-platform.

De integratie zorgt ervoor dat al uw documenten (fysiek en digitaal) in de juiste huisstijl afgeleverd worden op het voorkeurskanaal van de inwoner of instantie. Daarnaast biedt Postex de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de (juridische) vastlegging van alle communicatie, doordat alle verzend- en aflevergegevens automatisch geregistreerd worden. Dit zorgt ook voor inzicht van de verzendstatus van documenten binnen de Centric-omgeving.

Met de Centric/Postex-koppeling maakt u de overstap naar geautomatiseerde documentverwerking en -aflevering. Resultaten: snellere en efficiëntere communicatie, kostenverlaging, een grotere klanttevredenheid en volledig inzicht in de status van uw uitgaande documenten.

 

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van de Centric-integratie met het Postex-Platform?  Maak op 13 juni van 11:00 tot 12:00 kennis met de integratie tijdens de Show & Tell.

Meer leren over het Postex-platform voor overheidsorganisaties?

Bezoek de Centric website en registreer voor de Show & Tell.