terug

Brabantse corporaties selecteren Postex

Brabantse corporaties selecteren het Postex communicatieplatform inclusief ViewPoint-koppeling.

Acht Brabantse corporaties werken op het gebied van onder andere automatisering en informatisering samen binnen het ICT-platform Zuidoost-Brabant. Het betreft Woonstichting ‘thuis, Woonmeij, Bergopwaarts, Woningbelang, Woningstichting de Zaligheden, woCom, Goed Wonen Gemert en Area Wonen. Enkele jaren geleden hebben zes van de acht deelnemers binnen het ICT-platform gezamenlijk de keuze gemaakt voor het implementeren van het ERP-systeem ViewPoint van Itris. Door deze samenwerking hebben de verantwoordelijken voor bedrijfsvoering en ICT van de corporaties elkaar echt leren kennen. De focus in de samenwerking is primair gericht op het delen van kennis, het sterker worden van elkaar en het verlagen van de kosten.

De mogelijkheden van het Postex communicatieplatform zijn, door het partnership met Itris, perfect gekoppeld met ViewPoint. Diverse woningcorporaties werken inmiddels al naar volle tevredenheid met de geïntegreerde oplossing. Postex en Itris zijn dit traject gezamenlijk gestart en Postex heeft dit jaar diverse presentaties mogen verzorgen voor de deelnemers van het ICT-platform. Vervolgens is binnen diverse corporaties een nadere verkenning opgestart. In november hebben de eerste drie corporaties vanuit het ICT-platform de opdracht verstrekt aan Postex namelijk Woonstichting ‘thuis, Goed Wonen Gemert en Woonmeij. 

Ben Klaare, Teamleider Informatisering & Automatisering en bedrijfsondersteuning van Woonstichting ‘thuis, licht toe:

“Als ICT-platform werken we met acht Zuidoost-Brabantse woningcorporaties samen en delen we onderling zoveel mogelijk kennis en ervaringen op het vlak van IT en security. Het gezamenlijk inkopen levert vanwege de omvang ook nog een mooie financiële besparing op en komt uiteindelijk ten goede aan onze huurders. Daarnaast streven we ernaar om zoveel mogelijk geïntegreerde toepassingen te gebruiken. Aangezien wij dit project hebben gestart om de betalingsmogelijkheden van de klant te verruimen - en te vereenvoudigen - en dit past binnen de behoefte van de klant heeft het IT Platform Zuid-Oost Brabant gekozen voor dé oplossing van Postex.” 

Brabantse corporaties selecteren Postex
V.l.n.r. Helmy van Baal (‘thuis), Casper Simons (‘thuis), Mike Spits (Postex), Annemarie Theunissen (‘thuis), Eric Bosmans (’thuis), Ben Klaare (‘thuis), José van Anrooij (Itris), Jos Kuipers (Postex), Sander Hu (Itris) en Eric Geraats (‘thuis) 

Gerelateerd

Het lijkt erop dat u een niet ondersteunde browser gebruikt

Postex werkt in de meest gangbare browsers.
In de praktijk betekent dit een actuele versie van Internet Explorer, Edge, Firefox, Chrome of Safari.
Update uw browser of neem contact op met uw systeembeheerder.