Kennisartikel Banner

Postex biedt complete ontzorgmogelijkheden voor het digitaal of fysiek afleveren van uw documenten. Het Postex Platform regisseert intelligente klantcommunicatie op elk kanaal dat aansluit bij de actuele en gevalideerde communicatievoorkeur van de klant. Leg contact met uw klanten op de zelf aangeven en gevalideerde voorkeurkanalen. 

Post digitaal versturen

Postex is er voor organisaties met een grote hoeveelheid uitgaande communicatie, en dit zo efficiënt mogelijk willen organiseren. Met Postex verstuurt u gemakkelijk en snel beveiligde e-mails naar uw klanten. Notificeer uw klanten veilig over nieuwe berichten via de e-mail. Bestanden kunnen intern worden opgemaakt en u kunt op deze manier de post digitaal versturen via het gebruiksvriendelijke platform.  

Postex Print

Gaat de voorkeur van uw klant uit naar het ontvangen van fysieke post? Met Postex besteed je het printen, frankeren, envelopperen en het verzenden van je uitgaande post uit aan een professionele partner. Met Postex verzend je print gecontroleerd en op grote schaal. Vorm de optimale klantreis door QR-codes en campagnes toe te voegen. U voegt gemakkelijk online betaalverzoeken (iDEAL en e-mandaat) toe aan uw documenten, zowel op papier als digitaal. Uw klanten ervaren op deze manier het gemak van eenvoudig en op een veilige manier betalen. 

Voordelen van externe postverzending

Een goede uitstroom van brieven is cruciaal voor uw bedrijf. Het is belangrijk dat dit zo efficiënt mogelijk gebeurt. Postex kan het gehele proces van de postverzending uit handen nemen. Wij ontzorgen bij de fysieke afhandeling van uw documenten en bij post digitaal versturen. Het uitbesteden van de postverzending biedt talloze voordelen. Denk hierbij aan het minimaliseren van risico’s, zoals vertragingen in het verzendproces, de grote hoeveelheid tijd die je medewerkers niet meer hoeven te besteden aan de verschillende tijdrovende onderdelen van het postverwerkingsproces en daarnaast de besparing op de postverzending kosten, omdat  Postex altijd de laagst mogelijke tarieven hanteert.  

Met Postex wordt het gehele proces van de postverzending voor u uit handen genomen.  Resultaten: snellere en efficiëntere communicatie, kostenverlaging en een grotere klanttevredenheid. 

Download de Postex Platform whitepaper

Laat uw gegevens achter en ontvang de Postex whitepaper in uw mailbox.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het Postex Platform? Ontvang de Postex whitepaper in uw mailbox.

  • Whitepaper downloaden