Kennisartikel Banner

Wanneer er veel documenten per post tegelijkertijd worden verstuurd, spreek je van partijenpost versturen of bulkpost versturen. Partijenpost is een grote hoeveelheid post die in één keer verstuurd wordt. Eenmalig of periodiek.

Partijenpost versturen brengt een aantal voordelen met zich mee. De portokosten per poststuk liggen bijvoorbeeld veel lager door het schaalvoordeel. De partijenpost tarieven hangen af van diverse factoren, zoals het aantal, formaat, gewicht en de snelheid waarmee uw boodschap verzonden dient te worden. Door het partnership met PostNL profiteert Postex van de voordelige partijenpost tarieven bij het versturen van een grote hoeveelheid documenten.

Door kleine zendingen en post dagelijks te bundelen, levert Postex grote volumes aan documenten aan als bulkpost bij PostNL. Op deze manier kan Postex bulkpost versturen en zorgen wij dat u altijd gebruik maakt van gunstige, all-in tarieven waarin de kosten (van) partijenpost al worden meegenomen.

Wist u dat u ook bij kleine zendingen de voordelen kunt ervaren van partijenpost tarieven? Postex verstuurt documenten op een gestandaardiseerde manier en combineert partijen post van de verschillende afzenders waardoor u alsnog kunt profiteren van de voordelen van bulkpost.

Postex zorgt voor de volledige verwerking en verzending van uw partijenpost. Postex ontzorgt u hierin volledig, van het printen tot het afleveren van uw documenten.

Download de Postex Platform whitepaper

Laat uw gegevens achter en ontvang de Postex whitepaper in uw mailbox.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het Postex Platform? Ontvang de Postex whitepaper in uw mailbox.

  • Whitepaper downloaden