Kennisartikel Banner

De digitalisering van de overheid ligt in het hedendaagse verwachtingspatroon van burgers. Burgers verwachten dat de overheid mee gaat met haar tijd. Om deze digitaliseringsslag te maken is natuurlijk wel de juiste overheid software voor de overheid voor nodig. Het ICT-landschap is uitgebreid en er zijn vaak meerdere systemen nodig om verschillende processen van verschillende afdelingen te digitaliseren. Met Postex kan de digitalisering plaatsvinden over verschillende afdelingen en geïntegreerd worden met bestaande software voor de overheid.

Automatisering en controle

Met het Postex-Platform bieden wij organisaties binnen de overheid software voor het automatiseren en digitaliseren van klantcommunicatie en betaalservices. Postex ondersteunt diverse processen en levert direct af in de Berichtenbox van MijnOverheid. Hierdoor wordt de servicegraad richting burgers vergroot. Klantcommunicatie wordt volledig geautomatiseerd terwijl u tegelijkertijd de controle en overzicht behoud. De processen kunnen aangesloten worden op verschillende overheid software zoals zaak- en belastingsystemen, zodat alle informatie gelijk in het goede dossier staat.

Daarnaast zorgt het platform voor real-time inzicht in statusinformatie zoals lees- en betaalbevestigingen. Automatische retourafhandeling is ingesteld voor berichten die niet zijn afgeleverd, zowel fysiek als digitaal. Wanneer een bericht niet geopend wordt, is het mogelijk deze via een ander kanaal te laten verzenden. Hierdoor kunt u snel en efficiënt reageren op gedragsveranderingen en heeft u een hoger effectief bereik.

Overheid software en integratiemogelijkheden

Onze software is gespecialiseerd in onder andere overheidsorganisaties en de diensten die hiervoor benodigd zijn. Denk hierbij aan het afleveren van notificaties en berichten in de BerichtenBox, het verschaffen van een gesloten verzendadministratie en zaakgericht werken. Met de diensten van Postex maakt u gebruik van praktijkervaringen in de overheidsmarkt voor een succesvolle transitie naar digitaal.

Postex sluit naadloos aan bij bestaande overheid software zoals zaaksysteem.nl, BCT, Decos en PinkRoccade. Ook zonder integratie is het mogelijk om bestaande IT-landschappen aan te sluiten door middel van ons API platform.

Download de Postex whitepaper voor (semi) overheidsinstanties

Laat uw gegevens achter en ontvang de Postex whitepaper in uw mailbox.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Postex ? Ontvang de Postex whitepaper voor (semi) overheidsinstanties in uw mailbox.

  • Whitepaper downloaden