Kennisartikel Banner

Kennisdeling

Voor Postex is het van groot belang dat onze klanten naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van het Postex platform voor het versturen van hun documentstromen. Bij Postex staat de klant altijd centraal. Door het bieden van hoogwaardige klantenservice voor ons platform, creëren we de optimale klantreis voor onze klanten.

Naast het leveren van de functionaliteiten van het Postex-Platform ondersteunen we onze klanten ook door onze kennis te delen, met ze mee te denken én regelmatig contact te hebben. We werken samen aan een sterke communicatievisie en toekomstplan, waarin we adviseren over het uitwisselen van data tussen verschillende systemen en de steeds verdere automatisering en robotisering van taken. Het doel van Postex om door middel van het delen van onze kennis en onze ervaring met onze relaties te kunnen groeien, sluit aan bij onze toekomstvisie om met elkaar een meerwaarde te creëren in de markt.

Postex biedt world class support en gerichte klantenservice voor ons platform. We denken mee in klantspecifieke oplossingen voor klantspecifieke problemen. Ons team staat klaar om te helpen bij vragen en om te assisteren bij naderende deadlines.

Verschillende kanalen

Voor onze klanten zijn er verschillende kanalen beschikbaar om ons te bereiken. Zo is er een online ondersteuningsportaal beschikbaar met veelgestelde vragen, om zo snel de juiste oplossing te kunnen bieden. We bieden onze klanten daarnaast de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen om direct ondersteuning te bieden of een ticket in te sturen, die door ons supportteam binnen 48 uur wordt opgepakt. Op deze manier bieden wij onze klanten succesvol gepersonaliseerde klantenservice van ons platform.

Bij Postex kunt u rekenen op advies van onze specialisten. Wij denken graag met u mee. Inmiddels profiteren al meer dan 300 organisaties van de klantenservice van ons platform. Heeft u vragen over het gebruik van het Postex Platform of uw implementatie? Ons supportteam is beschikbaar voor al uw vragen.

Connect met Postex

Neem contact op met ons team. We denken graag met u mee.